2012-02-15 16:05:49• hírek • Póti Orsolya

Újra Szatmárnémetiben a Netherbird

A svéd szimfonikus black-metál együttest már a tavalyi Samfest Rock Fesztivál keretében is halhatta a közönség.
A svéd szimfonikus black-metál együttest már a tavalyi Samfest Rock Fesztivál keretében is halhatta a közönség.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Shadows Rock Bar szervezésében február 19-én rock-koncertre kerül sor. A rendezvény fellépői a svédországi Netherbird és a hazai Ethernus együttesek lesznek.

Metál koncerttel indítja a februári rendezvénysorozatot a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ. Február 19-én, vasárnap este 19 órai kezdettel a Shadows Rock Bárban várják a kikapcsolódni vágyókat. Ezúttal fellép a svédországi Netherbird zenekar, amely a Swedish Sin and Global Gloom elnevezésű turné keretében Szatmárnémetibe is ellátogat.

A svéd szimfonikus black-metál együttest már a tavalyi Samfest Rock Fesztivál keretében is hallhatta a közönség. A zenekar 2004-ben alakult és ezidáig három nagylemeze vált ismertté a metál rajongók körében.

Az est egy másik fellépője a nagybányai Ethernus lesz, mely 2007-ben alakult és először a Youth Fest Open Air fesztivál keretében mutatkoztak be. Az együttes stílusára főként a gótikus-black minták jellemzők, de jellemére hatást gyakorol az epikus dallamokra és témákra koncentráló power-metál is.

A beugró ára 5 lej. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: